sobota 15. apríla 2017

Austrália vedie cesta na ochrannú prilbu, ale nie všetci kriketové národy nasledovali

Bohužiaľ, nedostatok čiernej skrinky myslenia je jedna inštancia krikete zrkadlenie života. Andy Bull vlani zvýraznená po Phillip Hughes smrti 27. novembra, kriket má oveľa viac "šialenca" smrť, než by jedno uznať. Bolo predstavoval každý osudovosť byť strašný one-off. Produkovať komplexnú správu po každej takejto nehody - kriket je ekvivalentný čierne skrinky v každom lietadle - nikdy stala normou

Veľa aspektov Hughesa smrť bola naozaj podivná: v anamnéze, iba 100 prípady a.


neck zranenie spôsobujúce krvácanie do mozgu, ako sa to stalo Hu ghes, kedy boli hlásené.Zatiaľ Cricket Australia si nepredstavoval, že to znamenalo, že neboli žiadne širšie lekcie poučiť sa z nehody. To okamžite zvýšila lekárske prítomnosť vôbec Cricket Austráliou zápasy a robil nosiť prilby, ktoré sú v súlade s 2013 britskou bezpečnostné normy na prilby povinné od 1. októbra tohto roku; zatiaľ čo takéto helmy nepokrývajú na zadnej strane krku, kde bola zasiahnutá Hughes, robia pravdepodobnosť nehody s menšou pravdepodobnosťou. Cricket Australia tiež zadala nezávislé preskúmanie Hughesa smrti zo štátu Nový Južný Wales koroner, ktorý je kvôli čoskoro oznámiť.Výsledkom bolo, aby nehodu na kriketovom ihrisku - nie len jeden podobný tomu Hughes utrpel - menej likely.Phillip Hughes, rovnako ako kolega Australian Archie Jackson, zostane navždy mladý | Russell Jackson Viac

Táto ostražitosť nebola zdieľaná inde vo svete kriketové.Všetky testovacie krajiny sa teraz Bet365 stávkovanie live prihlásili k britskému bezpečnostnému štandardu 2013, ale dodržiavanie sa ponecháva na samotné rady, a nie na ICC, na zúfalstvo Tony Irish, výkonného predsedu medzinárodnej federácie hráčov Fica. "Navrhli sme Medzinárodnému trestnému súdu (ICC), že vo všetkých krajinách by mali existovať minimálne vynútiteľné štandardy, pokiaľ ide o používanie kompatibilných prilieb a nariadení, ktoré by sa týkali nielen batsmanov, ale aj blízkych hráčov na poli a brankárov." "Hovoríme, že by to malo byť centralizované, zatiaľ čo ICC tvrdí, že by malo zostať v rozpore s každou správnou radou, aby vykonával detaily." Angus Porter, výkonný riaditeľ asociácie profesionálnych kriketov v Anglicku, súhlasí: "Potrebujeme ICC Zohráva úlohu pri koordinácii úsilia. "

Referenčný prístup ICC nefunguje: iba v Austrálii je pre hráčov v oficiálnych zápasoch skuto čne povinné nosiť prilby, ktoré dodržiavajú bezpečnostné normy.Významný podiel tuzemských aj zahraničných hráčov na celom svete nosia prilby, ktoré nespĺňajú nové normy. Docela koľko nikto nevie: podľa Irish, nikto doteraz zhromaždené údaje, aj keď Fica sú v procese robenie tak.

Jedným z rysov krikete je v hre fetišizace štatistík. Ako pozoruhodné, potom to, že neexistuje komplexný záznam o počet vážnych úrazov alebo dokonca úmrtia, k nim došlo kvôli krikete.

Jedná sa vyskytujú oveľa častejšie, než mnohí uvedomujú.Od Hughesa zomreli najmenej štyri ďalší kriketisti v dôsledku zranení na ihrisku: v novembri minulého roka zomrel izraelský rozhodca po tom, ako bol zaútočený na čeľusť loptu; V apríli zomrel klubový kriketista v Indii po zrážke s iným hráčom v teréne; V júli zomrel klubový kriketista v Anglicku po tom, ako bol zaútočený na hrudi. A len minulý piatok bol Namibijský medz inárodný kriketník Raymond van Schoor zomrel z mŕtvice utrpel v zápase proti svojej krajine proti slobodnému štátu. Reakcia na smrť Van Schoora môže byť poučná. Rovnako ako Hughes, Van Schoor bol 25-ročný medzinárodný batsman, ktorý krajania očakávali skvelé veci.Nevyhnutne vzhľadom na jeho oveľa vyšší profil po celom svete, Hughes 'prechod priťahoval veľa magnitudes viac pozornosti od tlače. To však neznamená, že by sa mala venovať väčšia pozornosť tomu, čo sa môže z Hughesovej smrti poučiť ako vôbec ako Van Schoor. Problémom je, že kriket Namibia nemá finančnú schopnosť kriketovej Austrálie financovať Komplexné nezávislé preskúmanie ich vlastných. V obdobiach, ako je tento, by ICC mal za takéto preskúmanie platiť, ale doteraz nie sú žiadne správy o jednom nadchádzajúcom.Na Irish odhaľuje problém neexistencie lekárskej komisie ICC, lebo bola rozpustená po reštrukturalizácii ICC vlani. "V prípade, že le kárska komisia ICC bol ešte v existenciu som si istý, že to mohol hrať nejakú rolu v pohľade na situáciu a poradenstvo o tom, či existujú nejaké ponaučenie z neho," hovorí. "By mal byť preskúmaný Akákoľvek smrť alebo vážne oslabujúce zranenia vzniknuté v krikete kontexte."

Pred rokom tragédie v Sydney Cricket Ground udrel na samotnej štruktúry Austrálii a mimo nej.Úzkosť o bezpečnosť hráčov na poli šírenia "celá cesta cez svetovú kriket, a oprávnene," ako povedal Chris Rogers nedávno. "Keď sa pozriete späť a premýšľať o všetkých tých incidentov deje, to je celkom pekné, že tu v komentári pole. Je to trochu úľava. "Mitchell Johnson pripustil pochybnosti, zda,,dělá správnu vec, '' v používaní jeho brutálny vyhadzovač obťažovať Anglicku počas 2013-14 Ashes vápno.

Vzhľadom k tomu, Hughes smrť Cricket Australia viedla cesta pri ochrane svojich hráčov. Ale to, čo robí kriket, aby sa zabráni lo takýmto nehodám, a ako na ne reaguje, by nemala byť ponechaná na rozmaru jednotlivých dosiek.Čipová karta musí byť oprávnený konať za bezpečnosť hráčov kriketu po celom svete. Cricket musí zastaviť, pokiaľ ide strašné nehody ako jednorazové opatrenia, a zabezpečiť, že je systematický a prísny protokol poučiť sa z každej z nich, aby sa šport bezpečnejšie.

Stávkové kancelárie Bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára