štvrtok 13. apríla 2017

A Brownlow získava ... nie Sam Mitchell: AFL stránky dostane víťaz zle

AFL zostali rudý po ich internetový obchod skočil zbraň a vydal opis obrázkov a výrobkov, ktorý poukázal na Sam Mitchell vyhral Brownlow medailu, pred Nat Fyfe bol potvrdený ako príjemca prestížne ocenenie.

na konci obradu v Crown Palladium v ​​Melbourne, Mitchell bol opäť klesla tesne vyhral svoj prvý Brownlow, skončil tretí za Fremantle hviezdou Fyfe a 2014 víťaz Matt Priddis.AFL fanúšikov dožiť hráči sú špeciálne as Nat Fyfe vynorí | Russell Jackson Viac

Ešte predtým v noci, Hawthorn hrať pruh s názvom "Sam Mitchell 2015 Brownlow medailista Podpísané Guernsey" a označené ako "koncept slúži len" bola odhalená v AFL v internetovom obchode.Nesk� �r bol odobraní správcovi webu.

Akonáhle vedomí snímok AFL media relations manažér Patrick Keane sa sťahoval do upokojiť búrke, ktorá explodovala v rámci sociálnych médií.

"Epic zlyhať webové stránky, "povedal tweeted. "AFL mal šesť Brownlow memorabílie možnosťou pripravení ísť 4 kedy víťaz menovaný.Ľudská chyba išiel žiť so žiadnym výsledkom známym.

"AFL ospravedlňuje bez výhrad všetkým fanúšikom / priaznivcov, ktorí boli uvedení do omylu, keď sa počítajú aj naďalej prebiehať naživo v Melbourne."

Kým skladba z memorabílie už nebude ísť do predaja AFL bol pripravený zoznam podpísanú Fyfe guernsey na mieste osláviť Brownlow úspech.

Mitchell povedal, že jeho žena navrhla, že by mal vrhnúť prepojku. Stávkovanie na Unibet "Moja žena mala trochu zasmiať na môj účet," povedal Mitchell. "Ona povedala:, Mal si kúpil jeden.Je to jediný spôsob, ako budete mať jeden z tých '. "

záložník povedal v čase, keď bol vedomý toho, čo sa stalo Fyfe Bol tak ďaleko vpredu vedel, že nie je šanca na výhru medaily.

Mitchell povedal Fyfe bol zaslúženým víťazom ocenenie a získal ešte viac fanúšikov s jeho impozantný ďakovnej reči.

"Od on-pole perspektívne každý má obrovský rešpekt a to ešte vzrástol, pokiaľ to bolo možné v piatok večer, hrať so zlomenou nohou, "Mitchell said.Fremantle je Nat Fyfe vyhráva 2015 Brownlow Medal Prečítajte si viac

" Všetci si myslia, že bol hodný víťaz a bol vynikajúci vo svojej sezóny na poli, ale potom vo svojom prejave a spôsob, akým ho prijal cenu dokonca vzrástol vo svojich myšlienkach. "

Ak Mitchell vlastne mal vyhrali Brownlow, Guernsey a jeho vzhľad na miesto by mali veľa permutácií, ako sú trhy s hazardnými hrami a tiež presvedčenie, že Brownlow medaily hlasy sú držané pod zámkom, kým v noci.

AFL CEO Gillon McLachlan odhalila na červenom koberci pred grófa, že už pozná totožnosť víťaza.


Fyfe sa stal prvým Fremantle hráčom, ktorý vyhral Brownlow s 31 hlasuje sa Priddis v dňoch 28. a Mitchell dňa 26 ..

Unibet-Uvítací bonus vyzdvihnete tu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára