utorok 11. apríla 2017

Donald Trump vyníma nový volebný obvod: profesionálnych športovcov

prezidentská kampaň

Donald Trump získal podporu niekoľkých nepravdepodobných skupín - a teraz sa zdá, že má ešte jeden vo svojom kúte :. bývalých profesionálnych športovcov

The New York realitný magnát získal súhlasy od rad známych športovcov v posledných týždňoch, vrátane Heisman Trophy-vyhrávať beží späť Herschel Walker, všetko pre NFL široký prijímač Terrell Owens a NBA siene slávy Dennis Rodman.A ďalšie pre športovcov, Matt Light, bývalý všetko pre ofenzívnej riešenie pre New England Patriots, objavil sa na Trump fundraiser v Norwood, Massachusetts, v piatok.

Light povedal Guardianu: "Myslím, že to nie je človek, ktorý sa bojí sa to pov edať, ako to je, a to je to, čo väčšina ľudí v tejto krajine pocit, že potrebujeme." On pokračoval chváliť Trump as "človek, ktorý je ochotný postaviť sa tam a vziať všetko teplo a hovoriť, čo si myslia, a povedať, čo znamená".

v dôchodku NFL hráč nebol úplne neschvaľuje názory aktuálne republikánskej priekopníkom v oblasti prisťahovalectva, ale on hovoril: "s tým, že musíme chrániť naše hranice súhlasím.Musíme chrániť ľudí okolo našich hraníc "A dodal:". Potrebujeme, aby ľudia mali jasnú predstavu? Áno. A nemá Trump má tieto veci? Sure "Light pokračoval hovoriť:,. Myslím, že to, čo predstavuje Trump je veľmi dôležitá vec, '

Ale Light nie je jediným členom New England Patriots, ktorému Trump má väzby

republikánsky kandidát hovorí o telefón s Patriots quarterback Tom Brady, ktorý strávil posledných niekoľko mesiacov s "Deflategate" škandál visí nad ním a kto Trump volanie priateľa. Dva dokonca výmena poznamenáva, ako Trump odhalila v rozhlasovom rozhovore na konci júla.Miliardár vyžíval v tomto vzťahu na piatkovej fundraiser, povedal novinárom na tlačovej konferencii, ktorá Brady "je skvelý kamarát. Viem, že Tom Brady. Tom Brady je čestný človek. Je to skvelý chlap. Je to veľký bojovník a víťaz. "

Trump vzťah s profesionálnymi športov siaha viac ako 30 rokov svojho pôsobenia ako vlastník profesionálne futbalové povolenie, New Jersey Generals, ktorý hral v krátkotrvajúci USFL. Liga vznikla ako alternatíva k NFL, ktorá hrala svoje zápasy na jar.Liga trvala len tri sezóny, a mnoho ľudí pripisuje Trump pre svoje zlyhanie.

Súčasný republikánsky frontrunner tiesni lige, aby sa pokúsili hrať hry na jeseň, hlava na hlave proti NFL a v prípade, že sa nepodarilo, žalovať ligu podľa protimonopolných zákonov. So svojimi tímami čelí rastúcej dlhy a neschopný, aby vyhovovali sa do hry, USFL skončil montáž súd, ktorý bol nakoniec neúspešný (aj keď oni vyhrali na zaslúži si, že boli udelené len $ 3 za škody). V dôsledku toho, liga zložený.

Od tej doby Trump, ktorý bol kapitánom svojou stredoškolskou baseballového tímu, bol považovaný za nákup aspoň jednu ďalšiu Profesionálny športový tím, ale zostal na vedľajšiu koľaj.Avšak, ventilátor dlhoroční Yankees sa skamarátila s profesionálnymi športovcami na svojom domácom tímom. Po roku 2014 odchod do dôchodku Yankees Derek Jeter veľké, Trump napísal na Facebooku: "môj priateľ Derek Jeter je špeciálny športovec & amp; Zvláštny človek -v nie je nikto ako on "Ale pred dvoma rokmi, kedy Jeter zlomil členok a niekoľko dní po predaj byt v budove Trump vlastníctve, Trump okamžite navrhol na Twitteri, že je to karma :. Donald J. Trump (@realDonaldTrump ) Derek Jeter mal skvelú kariéru ešte len pred 3 dňami, kedy predal svoj byt na Trump World Tower- povedal som mu, aby Predajnosť karmu? 15.října 2012

Trump nie je jediným kandidátom na podporovaný profesionálnych športovcov v roku 2016 republikánskej primárnej.Bývalý Cleveland Browns quarterback Brady Quinn schválila Jeb Bush v auguste a v nedávnom televíznom vystúpení, NBA siene slávy Charles Barkley povedal, že v súčasnej dobe má rád Ohio guvernér, John kašiach.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára