streda 13. septembra 2017

Kiváló Voráček. Ő haladta meg a McDavidot, és megtanította partnerét a nyerő kezét

Raffl, aki már huszonnyolc éves, természetesen nem újonc. De most bet365 mobil Vorac és Claude Giroux kapitány mellett fut a Flyers elit vonalon, és értékes tanácsokat kap mindkét csillagtól.

Az egyikük kihasználta a Philadelphia és Edmonton mérkőzésének végét. Ez volt 5: 5, végül a harmadik időszak közeledtével a kiterjesztés…

Hirtelen a korongot kapott Voráček akik tombola hosszú derék párna küldött ellentámadást. Ezután levette a kést, és befejezte.

A meccs után a tengerentúli újságírók elismerték, hogy nagyon szórakoztatóak egy hasonló eseményen egy cseh partnerrel. "Voráček három évet próbál nekem kipróbálni. Először jöttem ki.Csalásztam Kl efbomot, kinyújtottam, aztán elküldtem - mondta a lövöldözős bet365 online fogadási a nyereményt.

Voracek észrevette, hogy Klefbom támadó Flyers nem sikerült. „Ha az ellenfél védő távolság és tedd a párnára, nehéz neki megállítani," mondta nhl.com.


Csak egy hasonló trükköt szeretne használni a jobb szárnyán, és örömmel fogadja Raffl-t.

Csapata az Olajosokkal húzta az egész játékot. "Nem adódtunk meg. A második harmadban 0: 2 volt, és a harmadik szakaszban két gólt veszítettünk. A teljesítmény játéka nem volt jó, de a megfelelő pillanatban megfordultunk. A negyedik gólt szerezték.Megtartottuk és végül megnyertük - dicsérte. Az Edmontonnal való összecsapás kihívást jelentő teszt volt. A kan adai klub, a csodálatos Connor McDavid, aki kilenc ponttal vezette a bajnoki pontozást. És csak tizenkilenc éves! Míg az ő társai közelednek, ő a világ legjobb jégkorong bajnoksága. De Vorac és Giroux csütörtökön verte meg. McDavid gólt és rekordot ért el, de az Essa Flyers elhomályosította. Vorakek négy pontot (1 + 3), Giroux három (2 + 1), és együtt egymás után megérdemlik a hetedik helyezést - Philadelphia most bet365 mobil bónusz a Keleti Konferencia negyedik helyezettje. Ezenkívül 96 gólt ért el (több, mint a New York Rangers). A kérdés az, hogy mennyi ideig tart ez bet365 internetes fogadóirodák a kalandos ütem. A csapat Voráček és Giroux formáján lóg.Mindaddig, amíg mindketten kiválóak, a play-off esélyei remekek. De ha elakadnak, Philadelphia szoros lesz…

bet365 sport fogadás bónusz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára