štvrtok 20. júla 2017

Maccabi - Plzeň 1: 2, rýchle údery v úvode, český majster je blízko postupu

Najskôr parádny center od pravej postrannej čiary, o chvíľku neskôr fantastický dlhý pas z hĺbky poľa. Gólové asistencie pred oboma gólmi mali podpis obranca Procházku, z ktorého sa tak v Tel Avive stal vrchný nahrávač.

Na prvý prihrávku si u vzdialenejšej tyči počkal útočník Mahmutovič, ktorý v 17. minúte doklepával do odkrytej brány. A o štyri minúty neskôr sa za obranu dostal Petržela, ktorý urobil kľučku gólmanovi.

Skvelá bet365 stavky čtyřminutovka rozhodla o tom, že český majster má nakročené do štvrtého predkola, teda play-off. Postup však ešte musí potvrdiť v odvete, ktorá sa hrá za týždeň v stredu vo Štruncových sadoch.K postupu bude stačiť aj remíza či dokonca prehr a 0: 1.

"Musím hráčov pochváliť, pretože veľmi bet 365 dobre naplnili našu stratégiu. Za to im patrí kompliment. A že sme tu chybičku urobili? To patrí k futbalu. Zvlášť proti tímu, ktorý je v domácom prostredí veľmi silný, "poznamenal tréner Miroslav Koubek.

Ak západočeskej mužstvo odvetu zvládne, zaistí si pre jeseň účasť v európskych pohároch. Štvrté predkolo už by rozhodlo len o tom, či to bude honosnejšie Liga majstrov, alebo Európska liga.

Plzeň potvrdila, že sa jej v kvalifikácii Ligy majstrov darí. V klubovej histórii v nej odohrala trinásť zápasov a všetky zvládla víťazne, čo je unikátna bilancia.

Tréner Koubek urobil v zostave proti ligovému zápasu proti Slavii (2: bet365 mobil 1) tri zmeny.Miesto záložníka Hrošovského, pravého krídla Kopi c a útočníka Holendu poslal na ihrisko od prvých minút Vaňka, Petrželu a Mahmutovič. Posledné bet365 bonus dva menovaní sa mu za dôveru odvďačili góly.

Ale nie všetko sa podarilo stopercentne. Plzeň si okrem gólov veľa šancí nevytvorila. Na druhú stranu hrala skúsene a nikam sa nehnala, keď nepotrebovala. Neotvárala hru a čakala na chyby súpera. Takže až na gólové akcie si veľa šancí nevytvorila. Až v závere trafil Kovařík brvno.

Maccabi podporovalo fanatickej publikum, ktoré vypredalo čtrnáctitisícový štadión Bloomfield do posledného miestečka. Aj za nepriaznivého stavu fanúšikovia neustále skandovali: "Maccabi! Maccabi! "

Desať minút pred koncom sa pokrik zmenil na" Gól! ".Domáci kapitán pŕhlivé poslal dobrý loptu za plzenskou obranu, kam si nabehol Itzhaki. Izraelský náhradník prekonal gólmana Kozáčika ľahkým oblúčik om - 1: 2.

Maccabi sa hnalo celý zápas dopredu, ale cez plzenskou obranu sa nie a nie presadiť. V prvom polčase malo vlastne len jednu šancu. To keď stredopoliar Ben Haim II napriahol z diaľky a trafil brvno.

Inak plzeňský brankár Kozáčik moc zložitých situácií riešiť nemusel. Aj vďaka výbornej stoperské dvojici Procházka - Hubník, aj keď aj tá nakoniec kapitulovala.

V posledných minútach sa Maccabi hnalo za vyrovnaním, štadión šalel a všetci fanúšikovia aj na hlavnej tribúne stáli, ale český majster už si jednogólový náskok vziať nenechal.Za týždeň pôjde do odvety vo výhodnejšej pozícii Plzeň.

"V odvete budeme hrať stále to svoje, asi zase na brejky, čo nám vyhovovalo. Budemme chcieť dať gól, aby sme sa upokojili, a dotiahnuť to do postupového konca, "dodal strelec dôležitého gólu Milan Petržela.


bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára